Palvelut

Hoidamme laaja-alaisesti ammattitaidolla, joustavasti ja paneutuen, kaikki konstit huomioiden

Fysioterapia

Fysioterapeutit ovat tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan asiantuntijoita. Fysioterapian tavoitteena on liikkumis- ja toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantuminen. Fysioterapian perustana on asiakkaan kuuntelu ja haastattelu, huolellinen tutkiminen sekä kliininen päättely. Fysioterapian keinoina voidaan käyttää manuaalisia käsittelyjä, terapeuttista harjoittelua, neuvontaa ja ohjausta. Usein myös hengitykseen keskittyminen ja rentoutumisen opettelu on tärkeää. Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.

Erityisosaamisalueemme

  • Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia
  • Työfysioterapia
  • Urheilufysioterapia
  • Synnytyksen jälkeinen fysioterapia, äitiysfysioterapia

Hieronta ja urheiluhieronta

Kiropraktiikka

Kiropraktikon palvelut sisältävät kokonaisvaltaisen kehon toiminnan testauksen sekä mm. nikamakäsittelyt. Kiropraktiikassa huomioidaan refleksipisteet, verenkierto ja lymfakierto.

kiropraktikko Anders

Lihaskalvokäsittely

Kudokset uusiutuvat, kun niiden hapen saanti lisääntyy lihaskalvoja eli faskioita, pehmytkudoskiinnikkeitä ja arpikudosta käsittelemällä.

 

Cryo-terapia

cryo-slider-wp-1-1170x404

Mitä cryo-terapia on?

Cryo-terapia on aivan uusi kumouksellinen menetelmä ei-toivotun rasvan ja selluliittien poistamiseen tehokkaasti ja kannattavasti!

Kylmäkäsittely

Kylmäkäsittely (Cryo-terapia) on FDA:n hyväksymää, täysin turvallista ja vaaratonta – ilman minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Käsittely tuntuu miellyttävältä kylmähieronnalta.

4-6 käsittelyn jälkeen on mahdollista että asiakkaan vatsan ympärysmitta on vähentynyt jopa 12 cm.

Lue lisää

 cryo21_jule_nainen_50x70cm_orig_small
Kuntosaliohjaus

 

Ennaltaehkäiseväkehonhuolto

Ennaltaehkäisevään kehonhuoltoon kuuluvat oikea määrä ravintoa, lepoa, kuntoilua ja terveysliikuntaa. Ei liikaa työtä, ei liikaa stressiä. Tavoitteena on ennaltaehkäistä isommat ongelmat motivoinnin, manuaalisten käsittelyjen ja ohjauksen avulla.


Huippukunnossa eläkkeelle!

Motto: Elämme niin kuin opetamme

Säännölliset manuaaliset käsittelyt ja hoidot myös omalle henkilökunnallemme ovat erittäin tärkeitä, jotta tiedämme itse, miltä käsittelyt tuntuvat.
Henkilökunnalla omat treenit (ja omat urheiluvammat ;)) sekä mahdollisimman oikea suhde ravintoa ja lepoa.