Fysio Fox logo

Yrityksemme

Fysio Fox on fysioterapiaan, hierontaan ja urheiluvammojen hoitoon erikoistunut ammattitaitoisen henkilökunnan omaava hoitotalo.

Niin urheiluvammoja kuin jokapäiväisessä elämässä syntyviä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia voidaan ennaltaehkäistä. Mitä nopeammin syntyneet vammat pystytään hoitamaan, sitä todennäköisemmin ne parantuvat kokonaan kuntoon. Parhaimmassa tapauksessa tavallinen kansalainen saa asiansa osaavilta ihmiskehon asiantuntijoilta opastusta liikkumiseen ja näin ennaltaehkäisyä voidaan toteuttaa jatkossa.

Yrityksemme on perustettu v. 2003 ja meillä on toimipiste Vantaan Martinlaaksossa sekä Gate8-yrityspuistossa Kauppakeskus Jumbon vieressä. Elokuussa avaamme uuden toimipisteen Helsinkiin Käpylään.

Ryhmäkuva

Tällä hetkellä yrityksemme palveluksessa on kokopäiväisesti 5 fysioterapeuttia, 2 hierojaa/urheiluhierojaa ja kiropraktikko.

Yrityksemme erikoisosaamisen vuoksi asiakkaina käy paljon myös huippu-urheilijoita. Fysio Fox Oy:n kiropraktikko Anders Åkerman Ruotsista on oman alansa erikoisosaaja ja taustaltaan huippu-urheilija. Huippu-urheilijoilla keho joutuu fyysisesti erittäin kovaan rasitukseen. Hyvästäkin valmennuksesta ja lihashuollosta huolimatta vammoja voi syntyä.

Antti hieroo

Fysio Fox Oy tarjoaa erikoiskäsittelyinä mm. lihaskalvojen “irrotusta” ja venytystä. Pehmytkudoskiinnikkeiden ja arpien käsittely edesauttaa kudoksen hapensaantia ja sitä kautta palautumista.

Käytössämme on kuntotestausvälineet fyysisen kunnon testaukseen. Vahvuutemme on palveluidemme monipuolisuus ja tehokkuus – meiltä saavat avun niin toimistotyöntekijät kuin huippu-urheilijatkin. Meille voit tulla myös, jos kaipaat tukea ja apua raskauden jälkeiseen kuntoutukseen.

Fysio Foxin hoitohuone

Fysio Fox on kokonaisvaltaiseen ihmisen hoitamiseen erikoistunut yritys. Fysioterapia, hieronta, kiropraktiikka, vyöhyketerapia, kuumakivihieronta, cryoterapia.