Heidi

HEIDI

Heidi Gueissaz

Cryo-terapeutti / Koulutettu hieroja

Olen Heidi Gueissaz ja toimin Fysio Foxissa koulutettuna hierojana, sekä Cryo21-terapeuttina.

Fysio Fox on isäni Antti Kettusen perustama yritys ja seuratessani hänen toimiaan, ajattelin että tuo ala on myös minua varten – ihmisten auttaminen on myös minun sydämeni asia.

Koska Fysio Fox on kokonaisvaltaiseen hoitamiseen erikoistunut yritys, niin täällä voin itsekin toimia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhujana.

Se tarkoittaa kohdallani sitä, että hieronta-hoidossa mahdolliset lihaskireydet pehmenevät kudosten paremman hapensaannin ansiosta, niveliin saadaan lisää liikkuvuutta ja mielikin virkistyy.

Cryo21-terapeuttina olen saanut lisää tyytyväisiä asiakkaita ja nähnyt huikeitakin tuloksia käyttäessäni kylmähoitoterapiaa mm. kivunlievitykseen, lihasten palautumiseen, rasvanpoistoon, selluliittiin, kiinteytykseen ja näiden lisäksi myös kasvojen kiinteytykseen ja kohotukseen. Olen saanut antaa apuja kylmähoitoterapialla myös migreeniin ja hoitanut jopa omaa sektioarpea.

Hoidot tuntuvat miellyttävän viileältä ja rentouttavalta hieronnalta. Voit lukea lisää hoidoista sivuiltamme tai kysyä suoraan minulta. Cryo21-kylmähoitoterapia on ollut mielenkiintoinen lisä työhöni.

Kokonaisvaltaiseen hoitamiseen kuuluu myös ravitsemus, eli sisäinen hoito.

Koska siihen kuuluu monenlaisia asioita, olen itse vihdoinkin löytänyt jotain tieteeseen perustuvaa, eli geenitestin; laaja-alaisen DNA-analyysin, joka kattaa 52 erilaista geneettistä variaatiota DNA:ssasi, sekä analyysiin perustuvan personoidun tuotteen, sillä uskon meistä jokaisen olevan ihan omanlaisensa ihminen eikä kaikki käy kaikille.

– Geenitesti analysoi riskiprofiilisi yleisimpien terveysuhkien osalta, joihin voidaan tieteellisten tutkimusten mukaan vaikuttaa hidastavasti tai jopa estävästi ravitsemuksella.

– Geenitesti otetaan kotona tai minun avustuksellani Fysio Foxissa ja lähetetään tunnettuun ISO Sertifioituun ja yli 10 vuoden kokemuksen DNA-testauksessa omaavaan Genlab-laboratorioon Itävaltaan.

– Analyysin tuloksiin perustuen sinulle tehdään täysin ainutlaatuinen ja personoitu ravintolisä, yksilöity juuri sinulle, sinun biokemiaasi ja genotyypillesi sopivaksi. Saat riskiprofiilisi 6-10 työpäivässä.

– Genhealth-ravintolisässä on käytetty mikrotransporter-teknologiaa. Se on suunniteltu niin, että se vapauttaa arvokkaat ainesosat elimistöön tasaisesti.

Tämä mahdollistaa vaikuttavien ravintoaineiden vapautumisen ja imeytymisen oikeassa paikassa oikeaan aikaan, eli optimaalisimmassa kohtaa ruuansulatuskanavaa. Siitä voit tietää ja olla varma, että jatkossa käyttämäsi personoitu ravintolisä toimii, imeytyy ja tekee sen, mistä maksat.

– Genhealth on ensimmäinen tuote, mikä sopii täsmällisesti juuri sinulle ja sinun biokemiaasi.

Tervetuloa jälleen hoitoihin, joista kiität itseäsi nyt ja vielä tulevaisuudessakin.