Tuomas

TUOMAS

Tuomas Salo

Fysioterapeutti (AMK)
Työ- ja urheilufysioterapia
Akupunktio

”Olen koko ikäni harrastanut urheilua ja liikuntaa monipuolisesti (mm. pesäpallo, jääkiekko, salibandy, yleisurheilu, jalkapallo, kuntosali), siitä syystä aikoinani ajauduin alalle. Valmistuin fysioterapeutiksi 2005. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt Ikaalisten kylpylässä ja Vantaan fysioterapiassa. Fysio Foxissa olen työskennellyt vuodesta 2006 lähtien.

Fysio Foxin sisäisen jänteiden ja kalvojen käsittelykoulutuksen lisäksi olen käynyt urheilufysioterapiakursseja, akupunktio ja triggerpiste-koulutuksen ja lisäksi olen myös työfysioterapeutti. Tältä pohjalta työnkuvaan kuuluukin niin huippu-urheilijoiden, kuin työssä käyvien hoitaminen ja kuntouttaminen.

Ihmisen kokonaisvaltainen hoitaminen on mielestäni tärkeää, kaikki vaikuttaa kaikkeen ja useasti ongelmat ovat monimuotoisia ja toiminnallisia. Monesti ongelmat vaativat passiivisen ja aktiivisen kuntoutuksen sopivan kombinaation.

Omat osaamisalueet: jänteiden ja kalvojen käsittely, akupunktio (pens), hieronta, nikamien ja nivelten käsittelyä, kinesioteippaus, lihastasapainokartoitus, tutkiminen, testaus ja ohjaus/neuvonta.” – Tuomas

040 565 2572
tuomas.salo@fysiofox.fi