Heli

HELI

Äitiyslomalla

Heli Harsunen

Fysioterapeutti (AMK)
Urheilufysioterapia
Äitiysfysioterapia

“Haluan auttaa sinua hahmottamaan kehoasi paremmin ja ymmärtämään, mistä oireesi johtuvat – näin pysyvät muutokset ovat mahdollisia. Tarjoan sinulle työkaluja oman kehosi huoltamiseen ja vammojen ennaltaehkäisyyn. Tärkeitä elementtejä fysioterapiassani ovat hengitys ja rentoutumisen opettelu. Vapaa-ajastani suuri osa kuluu hiekkatekonurmella pesäpallon perässä kirmaten.

Olen hankkinut lisäosaamista Suomen Urheilufysioterapeuttien järjestämissä koulutuksissa ja päässyt viemään näitä oppeja käytäntöön mm. salibandypelaajien kanssa. Koulutusten ja lajitaustani myötä minulla on ymmärrystä erityisesti olkapään, hartiarenkaan, rintakehän sekä lantion toiminnasta ja kuntoutuksesta.

Urheilufysioterapian lisäksi olen erikoistumassa lantion alueen toimintahäiriöiden fysioterapiaan. Lantionpohjan fysioterapian avulla voidaan hoitaa mm. virtsankarkailua. Lantionpohjan tutkimuksissa ja harjoittelun tukena käytetään EMG-biopalautelaitetta, joka kertoo lantionpohjan lihasten toiminnasta esimerkiksi liikunnan tai päivittäisten askareiden aikana.” – Heli

Erityisosaaminen

* Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia
* Urheilufysioterapia
* Äitiysfysioterapia
* Lantionpohjan fysioterapia
* Virtsankarkailun hoito
* Manuaaliset käsittelyt
* Kinesioteippaus

041 540 3366
heli.harsunen@fysiofox.fi